Horoskopy na září včetně afirmací a videohoroskopů

Horoskopy na září včetně afirmací a videohoroskopů

Aktuální pohyby a vlivy planet v září 2024 pro jednotlivá znamení

Slunce se pohybuje znamením Panny. Do Váhy se přesune 22/09/2024 14,43 hod.

Novoluní v Panně  vrcholí 03/09/2024 ve 03,55 hodin Novoluní je důležité zejména pro Panny. Všem ostatním znamením se otevírá téma práce, péče a starost o druhé. Zdraví. Zde doporučuji posílit imunitu a energii k aktivitě.  

Afirmace k novoluní:
„S novoluním v Panně zasévám semínka očisty a zdraví. Jsem otevřen/a novým začátkům, které přinášejí jasnost do mého života, s pokorou přijímám příležitosti k růstu a uzdravení.“

Úplněk v Rybách se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024 v 11,24 hodin
Úplněk je důležitý pro bytosti narozené ve znamení Ryb. Pro ostatní znamení uzavře a ukončí situace spojené s minulostí, zejména financemi. Můžete ukončit své zlozvyky a závislosti. Otevírá tajemství, utrpení, pomoc, oběti, soucit, intuice. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky. Zde doporučuji propusti minulost, žít v přítomnosti. Pracovat na odstranění zlozvyků a závislostí.  

Afirmace k úplňku:
„Pod světlem úplňku v Rybách se otevírám nekonečné intuici a hlubokému propojení s mými emocemi. S láskou a soucitem uvolňuji vše, co mi již neslouží, a přijímám vnitřní klid, který mě vede k mému vyššímu já.“

Venuše působí ve znamení Váh až do 23/09/2024, kdy se přesune do Štíra.

Merkur působí ve znamení Lva. Ve znamení Panny začne působit od   09/09/2024 – 26/09/2024, poté se přesune do Váhy.

Mars, planeta aktivity, působí ve znamení Raka od 04/09 – 03/11/2024. Zde doporučuji posílit oblast zázemí, domova a rodiny. Zlepšit tělesnou schránku.

Saturn se dlouhodobě pohybuje znamením Ryb, kde bude působit cca 3 roky. Je nutné si dát do pořádku situace z minulosti. Zejména závazky a dluhy, jako např. hypotéka, nezaplacené účty, apod. Všem bytostem doporučuji pracovat na vyřešení dluhů a finančních závazků z minulosti. Saturn, planeta karmy, aktuálně couvá zpět znamením Ryb až do podzimu 2024. Je nutné si dát do pořádku situace z minulosti. Zejména závazky a dluhy, jako např. hypotéka, nezaplacené účty, apod.  Pokud planeta couvá zpět, kosí vše, co jí přijde do cesty.

Jupiter působí ve znamení Blíženců, kde se budu pohybovat rok. Důležité pro Blížence, kteří na sobě budou nyní rok pracovat. Jupiter přináší rozvoj umělé inteligence, digitalizaci ve všech směrech. Významný posun ve školství a vzdělávání. Cestování a cestovním ruchu.  Posun v oblasti vlaků, lodí, aut a dalších dopravních prostředků. Vylepšení komunikace, nové telefony, které dávno předčili dobu. Všem bytostem doporučuji pracovat na zkvalitnění komunikačních dovedností. Rozvoj vzdělávání a učení.

Sestupný karmický uzel působí ve znamení Vah a bude nás oblažovat svým vlivem na ose Váhy x Beran až do začátku roku 2025. Poukazuje, odkud a kam směřujeme, a to v tématech vztahů a práce. Všem bytostem doporučuji pracovat na úspěchu, jedinečnosti a samostatnosti.

Pluto, správce osudu, působí ve Vodnáři. Zde začíná působit na desítky let. Ještě na podzim 2024 se vrátí zpět do Kozoroha a poté se nadobro usadí ve Vodnáři na dalších 20 let. Obroda, revoluce, nové myšlení. Významné objevy. Volnost a svoboda.  Pro Vodnáře Pluto připraví zcela novou životní proměnu. Všem bytostem doporučuji reagovat na velké revoluční změny, reformy.  Přijmout nové technologie, umět pracovat s touhou po volností a svobodě.

Černá Luna se přesunula do znamení Vah. Během devíti měsíců můžeme očekávat společenské změny. Rozpad určitých společností, některé politické strany se rozpadnou. Změny lidí ve vedení. Vztahy se otřesou v základech. Nestabilní partnerství se ukončí. Nová společenství se založí, nebo upevní. Zde doporučuji posílit a pracovat na vztazích s lidmi kolem vás.

Videohoroskopy pro znamení od Berana až po Pannu

Videohoroskopy pro znamení od Vah až po Ryby

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá cestu ke zdraví. Zde doporučuji navštívit lékaře, jít na preventivní prohlídku. Můžete začít dělat něco pro své zdraví. Skoncovat se závislostmi. Další téma novoluní jsou spolupracovníci a kolegové. Můžete očekávat nového kolegu. Nová spolupráce. Mnoho práce a všedních povinností. Zde doporučuji podpořit myšlení, tvorbu a plodnost.

Úplněk v Rybách se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk otevírá tajnosti a tajemství, cestu do hlubin duše. Ideální čas meditací. Pohroužení se sami do sebe.  Pozor na obětování se něčemu či někomu. Zkreslování nebo zatajení informací. Pozor na peníze. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Mars spouští značné aktivity v místech, kde žijete. Berani pracují aktivně na svém pracovní zázemí či bydlení. Očekávejte řešení v souvislosti se ženami rodu (např. dcera, matka, babička, tchýně, švagrová). Veškerá aktivita bude zaměřena především na domov a rodinu. Pocítíte chuť být aktivní a vše doma organizovat, přestavovat, zlepšovat a měnit k obrazu svému. Budete řešit vše pro zvýšení pracovní stability a situace související s bydlením a zdravím.

Afirmace pro znamení Berana na měsíc září:

„Jsem zdravá/ý a plná/ý energie, což mi umožňuje odvádět svou práci s lehkostí a radostí. S každým dnem se zlepšují mé vztahy s kolegy, kteří mě podporují a inspirují k dalšímu růstu. Vytvářím harmonii v pracovním prostředí a dosahuji úspěchů, které přispívají k mému osobnímu i profesnímu rozvoji.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá cestu k novým partnerům, pracovním kolegům a také do oblasti dětí. Můžete tvořit, vytvářet, plodit. Kdo chce založit rodinu, je toto ideální čas. Kdo chce ve vztahu poskočit o krok dál, může. Některým Býkům vstoupí do života osoba, která může nastolit novou cestu ve vztazích. Pracovně může přijít nová nabídka. Výborné období na setkání s rodinou. Venuše a sestupný karmický uzel spolu s Černou lunou otevírají témata vztahů a hodnot. Karmické vztahové trojúhelníky. Touhu hřešit. Zde doporučuji podpořit myšlení, tvorbu a plodnost.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk uzavírá působení v určité společnosti, společenství. Přátelé a kamarádi se postupně vytřídí. Někteří odejdou, jiní přijdou. Luna spolu s Neptunem přináší zklamání, tajnosti, zatajování, nebo obviňování od blízkých osob. Přenášení vinny na druhé. Nenechte se manipulovat. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Mars působí dlouhodobě v oblastech komunikace, úřadů, vzdělávání a také cestování. Měli byste být všude slyšet. Dát o sobě vědět světu. Řeší se automobil, vzdělávání, kurzy a školení nebo nějaká cesta s tím spojená. Také se může otevřít téma spolupracovníků a kolegů.  Aktuálně se vše točí kolem cestování (např. dopravní prostředek) a komunikace s úřady. Rozšiřování vědomostí, být vidět a slyšet.

Afirmace pro znamení Býka na měsíc září:

“ Jsem tvůrčí síla. V každém okamžiku plodím nové nápady a projekty, které mě naplňují štěstím a radostí. Moje kreativita nezná hranic, a každý den přináší nové příležitosti k růstu a obohacení mého života. Jsem v harmonii se svými vnitřními zdroji, a mé štěstí je odrazem mého tvořivého ducha.“

“ Jsem obklopen/a láskou a stabilitou své rodiny. Naše rodinné pouto je silné a podporující, vytváříme bezpečný a harmonický domov. Moje plodnost a vitalita jsou zdrojem radosti a nového života, přivádím na svět potomky, kteří přinášejí světlo a radost do našich životů. Každý den je pro nás příležitostí k růstu, lásce a sdílení krásy rodinného života.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní vás nasměruje na téma stability, bydlení, domova, ale také oblast zdraví. Někteří mohou toužit po novém domově, rekonstrukci, či jen vymalování prostor. Doporučuji udělat si pořádek doma ve skříních, vyhodit vše nepotřebné. Někdo si dá do pořádku pracovní zázemí, nebo kancelář. Blíženci si musí dávat pozor na svou tělesnou schránku, zejména ruce, plíce, alergie apod., to jsou vaše strachy z minulých životů. Zde doporučuji podpořit rodinu, domov, stabilní prostředí a zdraví.  

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do karierní oblast. Ukončíte jednu životní kapitolu. Někteří mohou uzavřít situaci spjatou s pracovní rovinou. Někdo vnese jasno do minulosti. Je třeba ukončit veškeré závislosti a neřesti. Vyřešit dluhy a závazky, zejména ty úřední. Zkontrolujte veškeré platby, pojištění, poplatky. Pozor na zklamání a růžové brýle. Je dobré žít v realitě. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.
Černá luna otevírá na devět měsíců téma partnerských a pracovních vztahů, možné problémy s dětmi a potomky.

Pohyb Marta působí v tématu peněz, majetku a hodnot.  Aktivita se zaměří na vylepšení vaší ekonomické stránky. Finance jsou zaktivovány. Můžete nakupovat, utrácet, nebo investovat do nemovitosti, rodiny či bydlení.

Afirmace pro znamení Blíženců na září:

„Můj domov je oázou klidu a čistoty, kde se cítím v bezpečí a milován. Vytvářím harmonické a láskyplné prostředí, které podporuje zdraví a pohodu mé rodiny. Každý den pečuji o svůj domov, aby byl místem radosti, harmonie a čistoty pro všechny, kdo do něj vstoupí.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá nové možnosti ve spojení se vzděláváním, úřady, autoškolou, dopravním prostředkem. Někteří mohou řešit koupi auta, kola, elektrické koloběžky, autoškolu, nebo řidičský průkaz, technickou na autě, pokuty, navrácení řidičského průkazu. Někdo řeší sourozence, nebo řešení na úřadech. Vyřizování na téma školy a vzdělávání, zejména potomstvo. Zde doporučuji podpořit komunikaci, bystřit mysl.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do tématu úřadů, justice, soudů, vzdělávání. Kdo řeší dovolenou v zahraničí, nebo pracovní cestu, úplněk vyjasní otevřené situace. Ukončíte dlouhodobé problémy s úřady, pokud jej řešíte. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Černá luna otevře na devět měsíců možné problémy v oblasti zdraví, domova nebo rodiny, zejména žen v rodině.

Pohyb Marta vlastním znamení je obdobím značné aktivity. Období, kdy se nezastavíte. Řešení kolem rodiny, domova nebo zdraví, vás bude nejvíce zaměstnávat. Raci budou mít mnoho fyzické energie a odvedou kus perfektní práce na svém pracovním úkolu. Dostanou možnost spoustu problémů vyřešit a také toho hodně dokázat. Díky Martu můžete začít něco nového. Měli byste využít plně sílu a energii tranzitu Marta ve svůj prospěch a pozitivním způsobem. Pozor na psychické vyčerpání. Mnoho aktivity může přinést nemoc z nepozornosti, nebo z únavy. Pokud je někdo nemohoucí, zřejmě bude potřebovat pomoci druhých. Pozor na zdraví. Očekávejte zvýšenou aktivitu.

Afirmace pro znamení Raka na měsíc září:

„Každý den se s otevřeným srdcem a myslí učím novým věcem, komunikuji s druhými s lehkostí a radostí. Vzdělávání mi přináší nové perspektivy a inspiraci k osobnímu růstu.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá cestu k lepším výdělkům. Můžete čekat odměnu, zvýšení platu. Zvýšíte si odměnu za svou práci, pokud pracujete sami na sebe. Přichází uvědomění hodnot, vaší osoby. Nastavíte si pravidla, jak se k vám mají lidé chovat. Nastavíte si hranice. Jste Lvi, hrdí, kreativní, tvořiví a pracovití. Jdou za vámi peníze, řekněte si o ně. Zde doporučuji podpořit sebevědomí. Otevřít se bohatství v mysli a ve fyzickém světě.  

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do finančních záležitostí, které řešíte už nějakou dobu. Je třeba zaplatit veškeré závazky, úřední pokuty, pojištění apod. Někteří uzavřou téma sexu a sexuality. Vnesete jasné světlo do vztahů. Minulost, pocit osamění, vracení se do bolestivých vzpomínek. Další téma je smrt, úmrtí, dědictví. Přijmutí minulosti a smíření se sní. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Mars, planeta aktivity, se pohybuje tématem odstraňování, kde ukončí vše, co nemá pokračovat. Ukončí práci, spolupráci nebo nějakou činnost. Aktivita dané osoby se bude obracet na minulé životy, na témata uložená hluboko v nevědomí. Mars může vytahovat na povrch něco důležitého z minulosti. Planeta Mars může aktivovat nepřátele a také nepříjemné pomluvy. V této době zachovejte klid, nevzbuzujte pozornost, v klidu rozjímejte a rekapitulujte, co chcete od života.  Něco se uzavře a ukončí. Jedná se o téma rodina, domov anebo zdraví.

Afirmace pro znamení Lva na měsíc září:

„Jsem finančně úspěšný/á a moje prestiž roste s každým krokem, který podniknu. Mé výdělky se neustále zvyšují a přinášejí mi hojnost, která podporuje můj osobní i profesní rozvoj.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá novou cestu do oblasti zdraví a pracovní roviny. Můžete začít jíst zdravě, pracovat na svém zdraví, zejména trávení a střeva. Někteří se pomalu budou poohlížet po jiné práci. Nastavíte si své hranice, kudy se chcete pracovně ubírat. Psychika a zdraví je nejdůležitější. Ve znamení Panny bude působit Merkur od   09/09/2024 – 26/09/2024.
Po tuto dobu budete vyřizovat, komunikovat, cestovat na téma práce nebo zdraví. Čeká vás mnoho povinností. Zde doporučuji podpořit zdraví, psychiku a otevřít se novým možnostem v pracovní rovině.  

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do vztahové oblasti. Je třeba uzavřít minulost. Smířit se s tím, co bylo, co se stalo. Opustit pocity viny a nespravedlnosti. Život jde dál. Je nutné nastavit si hranice ve vztazích, v pracovní i partnerské rovině. Ideální doba na ukončení závislostí a všech neřestí. Nechte odplout staré nepříjemné vzpomínky, nahraďte je příjemnými obrazy. Kam chcete dojít? Hledejte smysl vašeho života? Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky. Měli byste si ujasnit svoje skutečné cíle a jít si za nimi. Téma rodina, domov, ženy, stabilita a zdraví. Mars otevírá oblast skupinových vztahů, proto k naplnění svých cílů spolupracujte s druhými. Mars, planeta aktivity, přináší pomoc od přátel a osob blízkých. Můžete se k cíli dopracovávat v rámci podpory svých přátel, společníků a díky společné činnosti. Budete toužit po uznání okolí za své výkony ve společné činnosti. Podpora přátel bude hrát ze všeho nejdůležitější roli. Je možné využít konexe a známosti pro své potřeby. Vaše aktivita bude zaměřena na přátele. Je dobré chodit do společnosti, mezi lidi.  Také může přijít do vašeho života důležitá osoba pro vaši budoucnost.

Afirmace pro znamení Panny na měsíc září:

„Každý den pečuji o své tělo i mysl, udržuji rovnováhu mezi prací a odpočinkem, a díky tomu dosahuji úspěchu s klidem a zdravím na všech úrovních.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá cestu do hlubin vaší duše. Psychika, zdraví, meditace, přemýšlení, jak to bude dál. Je třeba zhodnotit uplynulý rok. Jste „pod Černou lunou“, která přináší hlubokou transformaci skrz vztahové situace. Nyní o samotě a v klidu rozjímejte nad budoucností. Čekáte na své novoluní, které vám otevře cestu a nasměruje. Máte do začátku října čas si vše v klidu zpracovat. Venuše působí ve vlastním znamení Váh až do 23/09/2024. Záříte a svítíte na všechny strany. Mezi ostatnímu jste nepřehlédnutelní. Přichází láska, neřest a milostná dobrodružství, které nemusí dopadnout tak, jak očekáváte. Využijte pozitivní vliv Venuše. Učiňte se krásnou bytostí. Zde doporučuji nelpět na minulosti, otevřít se Vesmíru, hledat svou cestu.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk ukončí a vnese jasno do oblasti pracovních vztahů. Očekávejte změnu kolem spolupracovníků, kolegů a spolupráce. Dejte si pozor na své zdraví a psychiku. Dostanete informace, které se týkají zdraví, nebo pracovní roviny. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Merkur působí od 26/09/2024 Vah. Je to období zvýšené komunikace, cest a cestování, vyřizování. Prostě se nezastavíte. Můžete podepisovat nové smlouvy, úřední dokumenty.

Černá Luna Vás bude „oblažovat“ následujících 9 měsíců. Čekají vás společenské změny, řešení vztahů s lidmi kolem vás. Copak jste řešili podzim a zima 2015 + jaro 2016  nebo  konec 2006 a polovina roku 2007? Zde doporučuji vytvořit vztahovou harmonii, nelpět na minulosti.

Při přechodu planety Mars přes tento dům se bude aktivovat vše, co se týká práce, pracovních aktivit a kariéry. Přichází ocenění Vaší práce a možný postup v kariéře. Budete naplno cítit ctižádost a snahu se prosadit nejen v práci, ale i ve společnosti. Zvýší se vaše prestiž. Období je velmi příznivé pro uzavírání obchodních dohod, přichází doba provádění veškerých reorganizací kolem práce, které vám budou ku prospěchu. Veškeré změny v pracovní oblasti jsou ku prospěchu.  Tranzit nabízí množství pozitivní energie, ale bohužel rovněž i problémy, pokud se nebudete ohlížet na potřeby druhých. Mars podporuje vaši ambici něčeho dosáhnout.

Mars může vyvolat konflikty s lidmi, kteří mají nad vámi moc. Patří mezi ně rodiče, zaměstnavatelé, nebo nadřízení či dokonce vládní představitelé. Pokud sloučíte jejich zájmy s vašimi, mohou vám i tyto osoby být nápomocné. Berte ohledy na zájmy druhých, můžete tak dosáhnout velký pokrok na cestě za vašimi úspěchy.

Afirmace pro znamení Vah na měsíc září:

„Úspěch ve své práci přitahují s lehkostí, a zároveň udržují zdravé a láskyplné vztahy, které mě podporují a inspirují.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá cestu do společnosti. V pracovní rovině se něco bude dít. Můžete potkat důležitou osobu, která vás může posunout. Je třeba navštívit přátelé, přijímat návštěvy a žít společenským životem. Můžete se dostat tam, kam toužíte. Splnit si své sny.

Venuše působí ve znamení Štíra od 23/09/2024 cca tři týdny. Budete zářit na všechny strany. Otevírá se Vám téma láska a hodnoty. Zde doporučuji podpořit téma přátelé a společnost. Mít smělé představy a vize.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk uzavře téma pracovních a partnerských vztahů. Někteří ukončí situace na téma dětí a potomků. Můžete si nastavit pravidla, jak to chcete v pracovní nebo partnerské rovině. Nestabilní vztahy se rozpadnou. Vztahy, které jsou funkční, se mohou posunout do další roviny. Je třeba opustit minulost, nepříjemné vzpomínky. Začít žít v přítomnosti a budovat budoucnost. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Pluto stále couvá zpět Vodnářem do znamení Kozoroha. Je třeba dořešit minulost, která vás brzdí.  Vyřešit úřední záležitosti. Aktivita se bude ubírat tématem ciziny, cesty do zahraničí, rozšiřováním vědomostí formou vzdělávání, účasti na přednáškách, absolvování kurzů a školení. Aktivně můžete cestovat nebo být ve spojení se zahraničím.  Mars se zde pohybuje oblastí práva, úředních záležitostí, justice a soudů. V průběhu tohoto období přichází touha rozvíjet se po duchovní stránce. Očekávejte zvýšenou aktivitu v oblasti cestování a řešení na úřadech.

Afirmace pro znamení Štíra na měsíc září:

„Jsem obklopen/a skvělými přáteli a pozitivními lidmi, kteří mě podporují na cestě ke splnění mých snů a cílů.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá nové možnosti v karierní a pracovní rovině. Můžete očekávat novou spolupráci. Uklidíte si v životě, vše nepotřebné a zbytečné vyhodíte, abyste se mohli konečně nasměrovat. Uvědomit si, kudy se pracovně ubírat. Kdo není spokojen, může se ucházet o novou práci. Zde doporučuji otevřít se novým pracovním příležitostem.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do oblasti stability, domova, práce, ale také zdraví. Někteří řeší zdravotní stránku, zde byste si měli vyjasnit situace spojené se zdravím. Někdo ukončí oblast v pracovní rovině. Můžete ukončit práci, nebo změnit něco zásadního, týkajíce karierní oblasti. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Mars působí v oblasti hodnot, které sdílíme s druhými, může dojít k neshodám v oblasti cenností a materiálních věcí, což vás může přinutit přehodnotit či pozměnit postoje.  V manželství, pracovních nebo partnerských vztazích může dojít ke sporům ohledně společných finančních prostředků. Pozor na nakládání se společnými penězi. V tomto období probíhá aktivní transformace a proměna duše. Řeší se půjčky, hypotéky, dědictví, nebo alimenty.  Dědictví, nebo notář. Společný majetek s další osobou. Období, ve kterém se aktivně věnujeme financím z cizích zdrojů, investice do podnikání. Peníze ve společném vlastnictví.

Afirmace pro znamení Střelce na měsíc září:

„Jsem pevně ukotven/a ve stabilitě svého domova, kde láska a síla žen mého rodu posilují naši rodinu a vytvářejí bezpečné a harmonické prostředí pro všechny.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá oblast vzdělávání, kurzů a školení. Někteří mohou řešit úřední, nebo soudní záležitosti. Řešení, alimentů, finance s partnery. Někdo plánuje dovolenou v cizině. Jupiter přeje nové spolupráci, postup v karierní oblasti, která se projeví koncem měsíce a v říjnu. Zapište se do jazykového kurzu, nebo pracovní školení. Zde doporučuji podpořit mysl, otevřít se všemu novému.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do úředních záležitostí, vzdělávání a učení. Někteří dořeší dopravní prostředek, jako je auto, kolo, elektrická koloběžka. Někdo řeší pokutu, autoškolu nebo úřední jednání. Je třeba vnést jasno do všech smluv a dohod, které se týkají financí, např. nová pracovní smlouva, nastavení nových pravidel. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Saturn aktuálně couvá zpět znamením Ryb až do podzimu 2024. Je nutné si dát do pořádku situace z minulosti. Zejména závazky a dluhy.

Ceres ve vlastním znamení vám dá pěkně zabrat do listopadu 2024.

Mars aktivuje vztahy na všech úrovních. Smlouvy, dohody, smluvní ujednání. Budete se aktivně věnovat lidem kolem sebe. Můžete dohodnout nové podmínky, podepsat smlouvy nebo písemnosti. V tomto období se mohou posílit nebo ukončit a uzavřít veškeré vztahové záležitosti.Očekávejte zvýšenou aktivitu ve vztazích a dohodách. Štěstí je zde nakloněno na vaši stranu.

Afirmace pro znamení Kozoroha na měsíc září:

„Snadno a s jistotou rozšiřuji své vědomosti, úspěšně zvládám všechny úřední záležitosti a s lehkostí dokončuji vše potřebné pro své vzdělání.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá téma sexuality, majetku a financí, dědictví, transformaci duše. Můžete začít randit, prožívat sexuální dobrodružství. Pořídit si hypotéku, půjčku, splatit závazky, udělat si pořádek kolem peněz. Někteří mohou řešit dědictví, notáře, hrob apod. Prožijete hlubokou proměnu duše. Je třeba si uklidit v hlavě, na pracovišti, v kanceláři, doma. Můžete začít novou spolupráci, kde můžete vydělat peníze. Zde doporučuji otevřít se novým možnostem. Hojnost, láska a štěstí.   

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk vnese jasno do oblasti financí. Je třeba si vyjasnit situace, které se vlečou delší čas.  Je třeba zaplatit veškeré pohledávky, pokuty, pojištění apod. Dostanete zprávu, která může otevřít minulost. Hodnoty, majetek a finanční záležitosti. Pozor na podvody, podvodníky, nečestné jednání, zatajování informací, a hlavně možné zklamání. Úřady, justice, jednání. Dejte si svou minulost do pořádku. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Pluto stále couvá zpět Vodnářem do Kozoroha. Je třeba dořešit minulost.

Saturn aktuálně couvá zpět znamením Ryb až do podzimu 2024. Je nutné si dát do pořádku situace z minulosti. Zejména závazky a dluhy, jako např. hypotéka, nezaplacené účty, finance apod.

Díky Martu se zde řeší zdraví, spolupráce a služba pro někoho druhého. 
Přináší nám také mnoho povinností. Mars přechází přes oblast zdraví – tranzit tímto tématem může znamenat zdravotní problémy, které se mohou projevit ve formě infekcí, horečky či nehody. Mars přináší zvýšenou aktivitu kolem spolupráce nebo zvažování o nové spolupráci, ale také plnění úkolů, které jste slíbili vykonat. Můžete očekávat nového kolegu či kolegyni. Měli byste se věnovat tématům kolem svého zdraví a zdravé výživy. Péče o druhé osoby.

Afirmace pro znamení Vodnáře na měsíc září:

„Jsem otevřená/ý pozitivním životním změnám, které mi přinášejí hojnost, lásku a nekonečné štěstí do každé oblasti mého života.“

Novoluní vrcholí 03/09/2024
Novoluní otevírá nové smlouvy a dohody v pracovní rovině. Nastolí novou cestu ve vztazích. Zde je nutné dát si v hlavě do pořádku s kým chcete jít společnou cestou. Nastavit si vztahová pravidla, a to s partnery i v pracovní rovině. Věnovat se zdravému životnímu stylu, svému zdraví a psychice. Do úplňku je třeba hlídat si zdravotní stránku. Zde doporučuji otevřít se vše novým vztahům, ukončit minulost a soustředit se na přítomnost a budoucnost.

Úplněk se zatměním Měsíce proběhne18/09/2024
Úplněk ve vlastním znamení završí veškerou minulost, kterou již řešíte delší dobu.  Vnese jasno do vašeho života. Jak chcete dát žít? Je třeba se rozhodnout. Dozvíte se informace, které vás mohou zasáhnout.  Zklamání, tajnosti a tajemství, klamání, manipulace. Dejte si pozor na podvodné jednání zejména ve spojení s úřady a finančními transakcemi. Tento úplněk je velmi silný a plný emocí. Když probíhá zatmění, tak se zásadně obrací karta. Mění se nám osudy. Přichází nečekané změny a nové začátky.

Saturn aktuálně couvá zpět znamením Ryb až do podzimu 2024. Je nutné si dát do pořádku situace z minulosti. Zejména závazky a dluhy, jako např. hypotéka, nezaplacené účty, finance apod.

Plodit, tvořit a vytvářet. Obecně platí, že Mars zde aktivoval oblast dětí, partnerů a tvorby. Pod vlivem Marta má vzniknout něco nového, ať jde o nový život, originální výtvor či určení směru činnosti. Aktivita se točí kolem kreativity, dětí, rodinných oslav a vztahů s lidmi kolem, nasměrování na novou životní cestu. Toto je aktivní období vhodné na zkoušky, přijímací řízení nebo pohovory. V této době dochází k seznámení se s důležitou osobou. Může přijít nový společník. Dobré období na seznamování se s důležitými lidmi. Vhodné období na cesty. Pracovně se bude dařit. Tento tranzit znamená aktivitu v oblasti plodnosti, tvořivosti, kreativity. Nyní máte zaktivovány vztahy partnerské a také pracovní.

Afirmace pro znamení Ryb na měsíc září:

„Uvolňuji se od minulosti, nacházím vnitřní klid a harmonii. Mé psychické a fyzické zdraví se den ode dne posiluje, a v mém životě vládne pořádek a rovnováha.“

počet zobrazení: 5702